söndag 19 april 2009

Fyra veckor

Amanda har hunnit bli fyra veckor och visar redan att hon är en bestämd liten dam :) Emellanåt får vi höra ett ilsket litet skrik - då har lilla fröken tappat tutten (nappen) och får inte tag på den igen. Hon har även börjat "prata" med oss och ger oss underbara små leenden. Detta väger såklart upp att tvättmaskinen går varm på grund av att hon är en liten kräkis ;)
Hon börjar få längre vakenperioder, de senaste dagarna har vi kunnat se en liten tendens till ett lite längre sovpass på morgonen/förmiddagen och ett lite längre fram på eftermiddagen. Hon sover bra på nätterna, äter vid 22-tiden och sen igen runt två och en gång fram på morgontimmarna.
Och nu när jag skrivit detta här kommer det så klart att ändras på en gång! :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

mysig tillvaro!
Vi fick vår tillökning i lördags, en liten kille.
sköt om er!
Kram Viktoria

Erica sa...

Men vad roligt Viktoria! Hoppas att allt gått bra. Stort grattis till från oss alla fyra!

Kram Erica

Anonym sa...

Tack!
Jo, det gick bra. 15 minuter på förlossningen var lite väl kaosartat, men rätt skönt att få det överstökat så fort... Hade värkar hemma hela dagen, så det var inte helt plötsligt... Har kvar jobbmailen om du vill maila lite...
Elias är hans namn!
Njut av en solfylld helg!
Kram Viktoria

Anna sa...

Vad roligt med ny blogg och nytt bloggutseende - jättesnygg! Nystart på många sätt nu när ni också blivit fyra!

Ja, lillan är ju som jag sa på telefon SÅ söt och jag ser verkligen fram emot att få se henne i verkligheten och bebismysa (om jag får för superdupermammiga Vilma som numera gråter en skvätt om jag ger Erik en puss och hon ser det;) )

Hoppas ni mår bra och njuter av sommarvärmen!
Kram

Skicka en kommentar